Bra design löser problem, engagerar och får hjärtan att slå snabbare

priscilla-du-preez-tQagUWpAx5k-unsplash.jpg

Att välja typsnitt till din hemsida eller grafiska profil kan kännas enkelt och trivialt, kanske till och med lite pretentiöst. Duger inte Arial och kornblått? Men de små valen säger något om dig och hur du upplevs. Hur företag uppfattas bygger lika mycket på kvaliteten i produkter och tjänster som i kommunikationens helhet ända ner till minsta detalj.

Livsviktig design

Design ska ha en funktion för att vara bra. Designen bär budskapet och avspeglar avsändaren. Du har säkert snubblat över en hemsida som inte känts seriös och trovärdig bara på grund av hur den är utformad. Samma företag kanske också har olika uttryck i olika kanaler vilket förvirrar besökarna. Koncept är övergripande och håller samman allt för att skapa en tydlig och bra varumärkesupplevelse.

Det här kan vi hjälpa till med inom design & koncept:

Logotyp & grafisk profil

En bra logotyp berättar vad ni står för och förmedlar varumärkets kärnvärden. En grafisk profil hjälper dig att hålla ihop varumärkeskänslan så att din målgrupp känner igen dig var de än möter dig. I den grafiska profilen ingår bland annat logotyp, färger, bildspråk och typsnitt. Vi hjälper dig sätta fingret på vad du vill säga och hittar en form som ger ditt varumärke en stark grafisk identitet och den rätta känslan.

sunbeam-photography-N7PRQhIONOs-unsplash.jpg

Underskatta inte kraften i ett bra hantverk

Att bygga en stor hemsida börjar ofta med en liten. Hantverket i designen ska lyfta ditt varumärke och gör hemsidan lättnavigerad och tilltalande för dina kunder. Designen är en viktig del ett genomarbetat koncept som knyter ihop alla kanaler, digitala som fysiska, så att ditt varumärke sticker ut och känns igen.