top of page

Vill du nå fler människor på sociala medier? Visas högst upp i Googles sökresultat? Bygga varumärkeslojalitet och attrahera en stadig ström av nya kunder?

Om du svarade ja, är du på rätt plats. Det finns två sätt vi kan hjälpa dig på: genom att skapa en digital strategi åt dig och visa hur du ska jobba med den eller genom att ta över din digitala marknadsföring och göra det åt dig. Hur som helst, tillvägagångssättet är helt anpassat efter vad du vill uppnå och hur mycket tid du vill lägga på det.

Större träffsäkerhet, högre engagemang, mer sälj.

Digital marknadsföring kan kännas som en djungel av förkortningar, kanaler och verktyg. Men det handlar främst om att ha en stark närvaro med en tydlig plan och en vilja att hela tiden vända på varje sten för att bli lite bättre. Tillsammans tar vi fram, verkställer och optimerar digitala marknadsföringsstrategier för att få ditt varumärke att växa. Vi planerar, skapar innehåll, hittar rätt bilder, designar grafik, följer upp och analysera insatserna. Resultatet blir större träffsäkerhet, högre engagemang, mer sälj. 

Träffsäker och kostnadseffektiv annonsering i alla digitala kanaler

Google, Facebook, Instagram, LinkedIn; vi har koll på allihopa! Vi når din målgrupp med rätt budskap vid rätt tillfälle för att maximera din ROI.

MARKNADSFÖRING TILL FAST PRIS

Är du upptagen med att driva ditt företag och behöver någon som sköter den digitala marknadsföringen åt dig?

Köp några timmar av oss varje månad! Vi kommer analysera målgrupp, konkurrenter, sökord och branschtrender. Vidare kommer vi med förslag för din varumärkesidentitet, digitala närvaro, tonalitet och kampanjer. Sedan driver vi hela processen med att skapa och publicera innehåll, annonsera, optimera, skriva nyhetsbrev och svara på kommentarer och frågor i sociala medier. Allt vi gör analyseras och rapporteras såklart för bästa resultat.

Du jobbar på med din business och vi ser till så att omvärlden får höra om den.

Är det något annat du är ute efter?

Hör av dig till oss så ska vi nog kunna hjälpa till med den marknadsföring som passar just dig och ditt företag.

Digitala planen small: vi skapar en digital plattform åt dig

Är du sugen på att ta tag i er digitala marknadsföring, men osäker på var du ska börja?

 

Då har vi en lösning till dig! Vi kikar på vad du gör idag, ser vad som fungerar och vad som inte fungerar. Sedan hjälper vi dig skapa en steg-för-steg-plan för framtiden. Du får en anpassad guide som beskriver strategier för varumärket, inlägg, annonsering samt förslag på kampanjer och innehåll.

 

Detta alternativ är för dig som vill jobba själv med din digitala marknadsföring, men som behöver lite stöd på vägen. Vi hjälper dig att komma igång med arbetet och skickar med dig strategier och verktyg du behöver.

Digitala planen large: vi tar hand om hela din digitala marknadsföring

Är du upptagen med att driva ditt företag och behöver någon som sköter den digitala marknadsföringen åt dig?

 

Låt oss ta över din digitala marknadsföring! Vi kommer analysera målgrupp, konkurrenter, sökord och branschtrender. Vidare kommer vi med förslag för din varumärkesidentitet, digitala närvaro, tonalitet och kampanjer. Sedan driver vi hela processen med att skapa och publicera innehåll, skapa annonser och hittar målgruppen samt svara på kommentarer och frågor i sociala medier. Allt utifrån en genomarbetad strategi.

Vi kan även hjälpa dig att skicka ut nyhetsbrev som mottagaren garanterat kommer att öppna.

Allt du behöver göra är att berätta för oss vad du har för mål och visioner så skapar vi en strategi och tar över därifrån. Du jobbar på med din business och vi ser till så att omvärlden får höra om den.

Tack för ditt meddelande!

Är det nåt annat du är ute efter?

Hör av dig till oss så ska vi nog kunna hjälpa till med ett tredje alternativ som passar just dig och ditt företag.

bottom of page