top of page

Vad vi kan om digital marknadsföring:

Digital närvaro handlar om att ha en närvaro med en tydlig plan och en vilja att hela tiden vända på varje sten för att bli lite bättre på alla tänkbara sätt. Det gör vi genom att planera, skapa innehåll (rörligt och text), hitta rätt bilder, designa grafik och såklart genom att följa upp och analysera resultaten.

Om du svarade ja, är du på rätt plats. Det finns två sätt vi kan hjälpa dig på: genom att skapa en digital strategi åt dig och visa hur du ska jobba med den eller genom att ta över din digitala marknadsföring och göra det åt dig. Hur som helst, tillvägagångssättet är helt anpassat vad du vill uppnå och hur mycket tid du vill lägga på det.

Vill du nå fler människor på sociala medier? Visas högst upp i Googles sökresultat? Bygga varumärkeslojalitet och attrahera en stadig ström av nya kunder? 

Digitala planen small: vi skapar en digital plattform åt dig

Är du sugen på att ta tag i er digitala marknadsföring, men osäker på var du skall börja?

 

Då har vi en lösning till dig! Vi kikar på vad du gör idag, ser vad som fungerar och vad som inte fungerar. Sedan hjälper vi dig skapa en steg-för-steg-plan för framtiden. Du får en anpassad guide som beskriver strategier för varumärket, inlägg, annonsering samt förslag på kampanjer och innehåll.

 

Detta alternativ för dig som är vill jobba själv med din digitala marknadsföring, men behöver lite stöd på vägen. Vi hjälper dig att komma igång med arbetet och skickar med dig strategin och verktygen du behöver.

Digitala planen large: vi tar hand om hela din digitala marknadsföring

Är du upptagen med att driva ditt företag och behöver någon som sköter den digitala marknadsföringen åt dig?

 

Låt oss ta över din digitala marknadsföring. Vi kommer analysera målgrupp, konkurrenter, sökord och branschtrender. Vidare kommer vi med förslag för din varumärkesidentitet, digitala närvaro, tonalitet och kampanjer. Sedan driver vi hela processen med att skapa och publicera innehåll, skapa annonser och hitta målgruppen samt svara på kommentarer i sociala medier. Allt utifrån en genomarbetad strategi.

Allt du behöver göra är att berätta för oss vad du har för mål och visioner så skapar vi en strategi och tar över därifrån. Du jobbar på med din business och vi ser till så att omvärlden får höra om den.

Tack för ditt meddelande!

Är det nåt annat du är ute efter?

Hör av dig till oss så ska vi nog kunna hjälpa till med ett tredje alternativ som passar just dig och ditt företag.

Träffsäker och kostnadseffektiv annonsering i alla digitala kanaler

Google, Facebook, Instagram, LinkedIn; vi har koll på allihopa! Vi når din målgrupp med rätt budskap vid rätt tillfälle för att maximera din ROI.

bottom of page