top of page

Exklusiv design och upplevelse

Kristofer Ruscon och Hatt et Söners mål och vision har alltid varit orubblig. De skall tillverka den bästa champagnen och ha den mest exklusiva vinklubben i världen - Personal Vintage.

De kommunicerar konsekvent med unicitet, god smak och en upplevelse utöver det vanliga i alla sina kanaler och framgången är nu ett faktum. Få värnar så om sin produkt och kundernas helhetsupplevelse som just Hatt et Söner.

Kristofer Ruscons vill med Hatt et Söner skapa något nytt och unikt på en grund av traditioner och förstklassigt hantverk. Vi är med på resan mot ett tidlöst mål.

Champagneetiketter behöver inte vara i papper. När vi valde att använda andra material stötte vi inte bara på utmaningar utan också fantastiska möjligheter.

Den exklusiva champagneupplevelsen genomsyrar all kommunikation och vi är stolta över att vara med och skapa denna känslan i allt från det traditionella till det nya och banbrytande. 

Hatt et Söner

Uppdrag:

Förpackningsdesign, grafisk form, accessoarer, böcker och brandingmaterial.

Hatt et Söner är något så fantastiskt som ett svenskt champagnehus. Med en unik historia vänder sig Hatt et Söner till champagneentusiaster med exklusiva produkter i lika exklusiva förpackningar.

Utsökt hantverk i varje detalj

Champagne och kommunikation handlar om hantverk, om kvalitet i detaljerna och om att förstå kunden. Det är först när alla delar samspelar som fantastiska resultat uppnås. Ett väl fungerande samarbete mellan alla inblandade är avgörande för slutresultatet.

bottom of page