Sprid ditt budskap på ett sätt som engagerar och konverterar

nasim-dadfar-fUmmlK7QzZw-unsplash.jpg

Det är bara bra budskap som når ända fram till läsarens hjärta och har en chans att påverka. Idag när nätet och telefonerna är fulla med roliga klipp och snygga filmer som tävlar om uppmärksamheten måste ditt budskap vara knivskarpt. Text, film eller illustrationer hittar bara rätt mottagare om de är relevanta i både betraktarens och sökmotorns ögon.

I sökmotorernas våld

Vi sitter nog alla fast i sökmotorernas stenhårda grepp. De bestämmer vad som ska visas för vem, var och när. Men de är också en fantastisk möjlighet att nå rätt person, på rätt plats, vid rätt tidpunkt. Med ett genomtänkt och intressant innehåll får du hjälp av sökmotorerna att hitta rätt och nå ut. Det är sedan ditt budskap som trollbinder besökaren från första sekunden och får dem att stanna till en liten stund på just din sida.

Det här kan vi hjälpa till med inom innehåll & seo:

Content marketing

För att vara intressant i våra målgruppers ögon är det viktigt att se till att vi talar om saker som påverkar och intresserar dem. Vi behöver hitta ämnen som berör och inspirerar och som gärna drar igång en dialog. Ditt innehåll publicerar vi sen i till exempel en blogg på din webbsida och anpassar efter de olika sociala medier du bestämt dig för att finns i. Om du sedan vill pusha ut innehållet ytterligare, hjälper vi dig att skriva läsvärda nyhetsbrev.

Image by Li Zhang

En välstrukturerad sida med genomtänkt design prioriteras

Grunden i alla delar av vårt erbjudande är att skapa kommunikation som ger värde, förändring och konvertering. Det gör vi genom att vi oftast arbetar som fullservicebyrå för våra kunder. Dvs genom att vara den sammanhållande hubben som hjälper dig att hålla ihop strategi, design och innehåll. Från planeringen och strategierna, hela vägen ut till de konkreta aktiviteterna mot alla målgrupper, i alla tänkbara kanaler.