Kom närmare dina kunder med en engagerande närvaro på sociala media

hello.jpg

Våra beteenden har förändrats. Kunder, varumärken, myndigheter och intresseorganisationer - alla möts vi nu på sociala media och plattformar byggda för interaktion och engagemang. Den print som igår skrek ut ett budskap är idag startpunkten för ett samtal, en möjlighet att nå ut, skapa kontakt och starta en dialog.

I händelsernas centrum

Det är i det digitala rummet det händer. Många, ja vi vågar säga nästan alla, går till datorn eller telefonen någon gång under köpresan. Vi vill läsa mer om produkten, inspireras av andra och så klart upptäcka nya möjligheter. Eller bara ställa en fråga. Möt dina kunder där de är och engagera dig. Kommunikation är dubbelriktad och du som företag måste också visa intresse och engagemang. Starta ett samtal med dina kunder idag.

Det här kan vi hjälpa till med inom kanal & optimering:

Digital strategi

Hur kommunicerar du bäst i de kanaler som dina kunder använder? Hur får vi igång samtalet? Det är viktigt med väl genomarbetad digital strategi för ökad konvertering i de digitala kanalerna. Hur du ska tänka och jobba för att konvertera dina målgrupper till lojala återkommande kunder kan verka snårigt, men vi kan hjälpa dig. Vi tar fram en plan som nyttjar synergieffekterna mellan dina olika digitala insatser så de stöttar varandra, ger konvertering och når de uppsatta målen.

Vilken plattform är då rätt?

Grunden i alla delar av vårt erbjudande är att skapa kommunikation som ger värde, förändring och konvertering. Det gör vi genom att vi oftast arbetar som fullservicebyrå för våra kunder. Dvs genom att vara den sammanhållande hubben som hjälper dig att hålla ihop strategi, design och innehåll. Från planeringen och strategierna, hela vägen ut till de konkreta aktiviteterna mot alla målgrupper, i alla tänkbara kanaler.