top of page

Vi är den lilla byrån med de stora resurserna.

Oj, vilken sliten klyscha! Men just här stämmer det. Vi kombinerar närheten och rörligheten i att vara en mindre byrå med styrkan av resurserna i ett stort nätverk av duktiga samarbetspartners. Det gör att vi är flexibla och snabbt kan skala upp eller ned utefter vad du och ditt projekt behöver.

Bonville är proffs inom många områden, från att skapa en visuell identitet som matchar varumärket till att hitta rätt kanaler så att budskapet når rätt mottagare. Trycksaker och logotyper, webbdesign och ikoner, slogans och content – vi kan hjälpa till med allt du behöver i din kommunikation. Med en genomtänkt strategi och ett genomarbetat hantverk får vi din kommunikation att bryta igenom bruset.

Ingen kan allt så vi använder oss av experter när det kommer till tekniska färdigheter och spetskunskap. Det kan röra sig om fotograf, tryckeri, programmerare eller Google-expert.

Vi har engagemanget, nyfikenheten och den strategiska kunskapen

Linda Bohlin

ART DIRECTOR/KREATÖR

Art director och kreatör med full koll på färg, form, format och text.

Anna Sjöberg Kitsakis

PROJEKTLEDARE/STRATEG

Kundansvarig och projektledare som värnar om både kunder och varumärken.

Fast nu har vi har pratat nog om oss!

Det är roligare att prata om dig! Vad behöver du hjälp med? Hitta några passande bilder eller bygga en helt ny webbsida? Bring it on!

bottom of page