top of page

Washstop tänker större

Större tvättplats gör att kunderna kan tvätta sin husbil och husvagn. Ett stort nätverk av tvättstationer med större olje-, tungmetall- och slamavskiljare. Det enda som inte blir större är miljöpåverkan. Whashstop har stora planer och har nu ett grafisk manér som kan växa och som fungera på alla plattformar.

Washstop har en tydlig miljöprofil med överdimensionerade miljöinsatser. En inställning som också syns i det grafiska manéret.

Formspråket är lika enkelt att förstå som det är att tvätta bilen på Washstop och använda deras tjänster. Nära naturen och nära kunden, digitalt så långt som möjligt.

Ledorden för Washstop är snabbt, prisvärt och enkelt. Med siktet på expansion är vi med på deras resa, redo att göra blitvätten renare och grönare.

Washstop

Uppdrag:

Logotyp samt grafisk manér för stationer och digitala kanaler.

Ren bil till ett lågt pris utan att miljön får betala. Första fröet till ett grenverk av tvätta-bilen-själv-stationer som tar större hänsyn till miljön utan att det kostar extra flis såddes i Rättvik av uppstickaren Washstop.

Bonville har varit med oss sedan starten. De har tagit fram all design för tvättarna men också varit med att utveckla appen. Många bra idéer och mitt bollplank. De ställer alltid upp med stort engagemang och med öga för detaljer som är viktiga för kunden och som vi själva inte alltid hinner med eller har kunskap om. Jag är supernöjd med vårt samarbete!

 

Nu expanderar vi med nya tvättar och Bonville hjälper till att utveckla konceptet digitalt, fysiskt och tekniskt. De är en självklar partner till vår nya satsning för snabbladdning av fordon under namnet Chargestop.

Fredrik Prans, VD och grundare Washstop

bottom of page