top of page

Hello, is it me you’re looking for? Sprid ditt budskap på ett sätt som engagerar och konverterar

Vi sitter nog alla fast i sökmotorernas stenhårda grepp. De bestämmer vad som ska visas för vem, var och när. Men de är också en fantastisk möjlighet att nå rätt person, på rätt plats, vid rätt tidpunkt. Med ett genomtänkt och intressant innehåll får du hjälp av sökmotorerna att hitta rätt och nå ut. Dessutom får du lojala kunder som vill höra mer om vad du har att säga. Och köpa av dig.

Vi hjälper dig att skriva så det hörs.

Content marketing, SEO eller bara copy? Ja, det kan verka som att det är samma sak men det finns faktiskt avgörande skillnader mellan hur man skriver för olika plattformar, mottagare och ändamål. Genom välformulerade texter når vi ut med tydliga budskap, fångar läsarens intresse och skapar känslor. Meningar och stycken blir historier som synliggör personlighet, kompetens och erfarenhet. Och tillsammans med rätt bild, film eller grafik blir det innehåll som berör helt enkelt.

Öka din trafik och försäljning genom content marketing och strategisk SEO.

Vi har lång erfarenhet av content marketing och en mycket vass penna. Med andra ord har vi vad som krävs för att du ska nå ut genom bruset och hamna högt upp i sökresultatet.

MARKNADSFÖRING TILL FAST PRIS

Svårt att hinna med både verksamheten, kunderna OCH marknadsföringen? 

Köp några timmar av oss varje månad så ser vi till att den löpande marknadsföringen blir av. Vi håller alla dina kanaler uppdaterade och driver marknadsföringsprojekten framåt. Du får ett bollplank för tankar och idéer kring ditt varumärke men även någon som hela tiden ligger steget före och kommer med nya infallsvinklar.

Vi har kontinuerliga avstämningsmöten där vi ser hur det gått och vad som ska göras härnäst. Behövs det extra tät kontakt kan vi även sitta hos dig någon dag i veckan.

Vad är det du vill ha sagt egentligen?

Hör av dig till oss så sätter vi ord på det som är viktigt och ser till så att alla får veta hur bra ditt företag är.

Digitala planen small: vi skapar en digital plattform åt dig

Är du sugen på att ta tag i er digitala marknadsföring, men osäker på var du ska börja?

 

Då har vi en lösning till dig! Vi kikar på vad du gör idag, ser vad som fungerar och vad som inte fungerar. Sedan hjälper vi dig skapa en steg-för-steg-plan för framtiden. Du får en anpassad guide som beskriver strategier för varumärket, inlägg, annonsering samt förslag på kampanjer och innehåll.

 

Detta alternativ är för dig som vill jobba själv med din digitala marknadsföring, men som behöver lite stöd på vägen. Vi hjälper dig att komma igång med arbetet och skickar med dig strategier och verktyg du behöver.

Digitala planen large: vi tar hand om hela din digitala marknadsföring

Är du upptagen med att driva ditt företag och behöver någon som sköter den digitala marknadsföringen åt dig?

 

Låt oss ta över din digitala marknadsföring! Vi kommer analysera målgrupp, konkurrenter, sökord och branschtrender. Vidare kommer vi med förslag för din varumärkesidentitet, digitala närvaro, tonalitet och kampanjer. Sedan driver vi hela processen med att skapa och publicera innehåll, skapa annonser och hittar målgruppen samt svara på kommentarer och frågor i sociala medier. Allt utifrån en genomarbetad strategi.

Vi kan även hjälpa dig att skicka ut nyhetsbrev som mottagaren garanterat kommer att öppna.

Allt du behöver göra är att berätta för oss vad du har för mål och visioner så skapar vi en strategi och tar över därifrån. Du jobbar på med din business och vi ser till så att omvärlden får höra om den.

Vad är det du vill ha sagt egentligen?

Hör av dig till oss så sätter vi ord på det som är viktigt och ser till så att alla får veta hur bra ditt företag är.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page