top of page

Kuranta: Hjälper dig till ett friskare liv med noga utvalda produkter och kunskap.

Uppdrag: Logotyp, identitet, webbshop, sociala medier

Kuranta är butiken som vill hjälpa alla att leva ett hälsosamt liv med hjälp av information, inspiration och noga utvalda produkter. Allt från blodtrycksmätare och febertermometrar till massagepistol och fotbad med massage.

Kurantas kommunikation i allt från färg och form till text och dialog handlar om att se människorna och få dem att känna sig betydelsefulla. Att deras frågor tas på allvar.

Site: kuranta.se

Kuranta

Det är en ynnest att få vara med på hela resan. Vi har varit med och stöttat, inspirerat och väglett enda sedan starten. Det var vi som satte namnet på butiken. Kuranta. Precis så ser vi företagets kunder. De är kuranta eller strävar efter att bli det. Sedan har vi varit med och tagit fram identitet, byggt en webbshop och skapat innehåll för sociala media. Vi har till och med ställt upp som modeller!

Inte nog med att vi designade webbutiken, även de tekniska delarna bakom som att integrera betalsystem, lagerhantering och fakturering fixade vi. Med ett brett kontaktnät av bland annat utvecklare, fotografer och affärskonsulter har vi tillsammans med Kuranta startat något vi tror på och som vi är säkra kommer att hjälpa många människor till lite bättre hälsa och välmående.

bottom of page